Tiramisu met zabaglione en frangelico

Tiramisu met zabaglione en frangelico


Tiramisu is één van de lekkerste desserts wat ons betreft, maar deze variant met zabaglione en eiwitten is misschien wel de allerlekkerste. Hierbij klop je de eidooiers met suiker en likeur au-bain marie op tot een romige, dikke substantie. Dit meng je met de mascarpone en opgeklopte eiwitten. Héérlijk! In dit recept breng je de tiramisu op smaak met Frangelico, een lekkere twist op de klassieke variant. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Johanna Riem
  • Paul Schuiling
Foody Redactie
 7
Foody redactieFoody redactie
Video: Tiramisutaart
 12
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Tiramisu-cake
 9
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Tiramisu Pavlova
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.