Lemon curd pavlova

Muffins met citroen en bramen


Een super lekker dessert voor de lente en de zomer: lemon curd pavlova. De frisse citroen gaat perfect gepaard met merengue de mascarpone maakt dit gerecht lekker romig! Op zoek naar een dessert voor Pasen? Daar is deze variant met paaseitjes helemaal geschikt voor! En straks na het Paasweekend kun je hem gewoon decoreren zoals jij dat leuk en lekker vindt. e bodem van meringue. De pavlova moet wel een tijdje in de oven, maar dat is deze guilty pleasure zeker waard! 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Cj.de.groot
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.