Limoncello semifreddo
Deze limoncello semifreddo is echt heerlijk! De roomkaas en de mascarpone zorgen, in combinatie met de citroen en de limoncello, voor een heerlijk romig en fris dessert. Het zit eruit alsof het ingewikkeld is om het te maken, maar niets is minder waar. Je mengt de roomkaas en mascarpone door de lemon curd en de citroen meng je met suiker en citroensap en -rasp. En dan kan het opbouwen van je semifreddo al beginnen! Makkelijker kan niet toch?
Let op: begin op tijd met het dessert, de semifreddo moet namelijk minimaal 6 uur opstijven in de vriezer.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |