Limoncello semifreddo

Ingrediënten
Deze limoncello semifreddo is echt heerlijk! De roomkaas en de mascarpone zorgen, in combinatie met de citroen en de limoncello, voor een heerlijk romig en fris dessert. Het zit eruit alsof het ingewikkeld is om het te maken, maar niets is minder waar. Je mengt de roomkaas en mascarpone door de lemon curd en de citroen meng je met suiker en citroensap en -rasp. En dan kan het opbouwen van je semifreddo al beginnen! Makkelijker kan niet toch?
Let op: begin op tijd met het dessert, de semifreddo moet namelijk minimaal 6 uur opstijven in de vriezer.


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |
![]() |
Champagne cheesecake met aardb... |
![]() |
Spinaziesalade met pompoen en... |