Mergpijpjes
Een heerlijk koekje met een omhulsel van marsepein en een vulling van jam en botercrème, zijn ook wel bekend als mergpijpjes. Yum!! En met dit recept maak je deze koekjes zelf. Oké, het is best wel een werkje, maar toch is zelf een mergpijpjes maken toch wel echt de moeite waard. Het resultaat? Heerlijk verse mergpijpjes.
Voorbereidingstijd: 40 min | Oventijd: 20 min | Afkoelen: 20 min | Decoreren: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Zo maak je een perfecte borrel... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |