Nazomerjam met frambozen, bessen & bramen
Ben je gek op jam en wil je nog lekker genieten van een heerlijke nazomer? Dan is deze nazomerjam met frambozen, bessen & bramen zeker de moeite waard om te maken. Niet heel moeilijk om te maken en heerlijk op een croissant, op brood, in de yoghurt of als vulling in bijvoorbeeld taart of repen.
Het recept is afkomstig uit het boek Jam, gelei, confituur en meer lekkers uit het seizoen van Janine Bruinooge.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |