No Bake Speculoos cheesecake bites

No Bake Speculoos cheesecake bites


Wij zijn stiekem een klein beetje verslaafd aan Speculoos. Zó lekker! Maar je kunt er ook overheerlijke taartjes, brownies en koekjes mee bakken. Dit keer maken we no bake Speculoos cheesecake hapjes! Eigenlijk zijn deze Speculoos cheesecake bites taartjes in vierkante, kleinere vormpjes. We kunnen niet beloven dat je het bij één bite kunt houden. ;-) Je kunt de cheesecake bites maken met allerlei soorten roomkaas, maar wij maken dit keer een variant met Monchou. Experimenteer gerust, we zijn benieuwd wat jij het lekkerst vindt! 

 

Ben jij ook zo gek op Speculoos én op cheesecake? Dan is dit écht een recept voor jou.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Desie van den Worm
  • Wendyenmisty
  • Lindsey Busch
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.