Parmezaanse kaas bakje met salade

Snelle basis groentesoep


Deze krokante bakjes van kaas gevuld met Italiaanse salade zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens glutenvrij. Je kunt ze leuk serveren als voorgerecht of als hapje. Ideaal. De krokante bakjes kun je maken door de kaas te bakken in de oven of in de pan. De kaasbakjes kun je vullen met sla, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes, olijven en serveren met basamico crème en basilicum blaadjes.

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Anne de Jong
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.