Parmezaanse kaas bakje met salade
Ingrediënten
Deze krokante bakjes van kaas gevuld met Italiaanse salade zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens glutenvrij. Je kunt ze leuk serveren als voorgerecht of als hapje. Ideaal. De krokante bakjes kun je maken door de kaas te bakken in de oven of in de pan. De kaasbakjes kun je vullen met sla, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes, olijven en serveren met basamico crème en basilicum blaadjes.


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tanqueray Amber Spiced cocktail |
![]() |
Rosé o'clock: life is too sho... |
![]() |
Headlines - met BACARDÍ Spiced |