Pasta met broccolipesto
Rauwe broccoli is misschien wat saai, maar je kunt broccoli zo lekker maken! Heerlijk met geroosterde amandelen, specerijen en vooral met kaas. Maar deze broccolipesto met lekker veel Parmezaan en geroosterde pijnboompitjes is ook zeker een aanrader! Verdeel wat pasta met broccolipesto over de borden. Verdeel over ieder bord een handje rucola, wat extra geroosterde pijnboompitjes en extra Parmezaan en smullen maar! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |