Pecan-karamel boterkoek

Pecan-karamel boterkoek


8 personen

Alweer een variant op boterkoek? Ja dus. En deze is echt om je vingers bij op te eten. De toevoeging van karamel en pecannoten is, ook voor de echte boterkoeklieverhebbers, zeker het proberen waard. Je maakt de boterkoek in principe op de normale manier, en voegt de stukjes pecannoot en karamel toe aan het deeg. Als afronding druk je een paar hele pecannoten bovenop in het deeg, voordat je hem 25-30 minuten in de oven zet. Geniet er van!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Speculoos cheesecake bites Speculoos cheesecake bites
Gevulde paprika’s met couscous en halloumi Gevulde paprika’s met cousco...
MonChou koekjes MonChou koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Hellen Gieske-Scholte
  • Marianne Mulder
  • Peter
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.