Pizza broodjes
Voeger als ik bij de bakker een lekker broodje mocht uitzoeken, nam ik als ik trek had in hartig, meestal een pizzabroodje. Ik ben nog steeds dol op deze hartige mini pizza's. Meestal als ik zelf pizza deeg maak, maak ik wat extra deeg zodat ik daar pizza broodjes mee kan maken. Als je dan tenslotte toch al mee bezig bent..? Beleg het deeg lekker met tomatensaus, champignons, salami en geraspte kaas en schuif ze in de oven. Yum! Tip: Vries de broodjes gebakken in, dan hoef je ze later alleen nog even op te warmen in de oven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |