Pizza mini monsters

Pizza mini monsters


Zijn je kids gek op pizza? Maak deze dan extra leuk door mini pizza monsters te maken. Je maakt deze monsters gemakkelijk met ingrediënten die je nog in de ijskast hebt liggen. Kies wat groentes uit en maak daar een leuk gezichtje mee en hup in de oven. Simpel, snel en wedden dat deze schattige pizza's in de smaak gaan vallen? Enjoy! 

Bereidingstijd: 25 min | Baktijd: 15 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Koopmans
Koopmans

Wanneer je trek hebt in pizza kun je natuurlijk een pizza bestellen, maar zelf pizza maken is leuker en lekker. Kies zelf voor lekkere ingrediënten en stel zo je favoriete pizza samen. Welke pizza je ook wilt maken, het begint altijd met een lekkere pizzabodem. Dankzij de producten van Koopmans maak je zelf makkelijk en snel jouw favoriete pizza van eigen bodem, met verse ingrediënten. Inspiratie nodig? Bekijk dan deze heerlijke pizzarecepten.

Pizza Mozzarella met basilicum Pizza Mozzarella met basilicum
Chocolade pizza Chocolade pizza
Pizza met zalm, dille, rode ui en rucola Pizza met zalm, dille, rode ui...
Meer van Koopmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.