Pizza Mozzarella met basilicum

Pizza Mozzarella met basilicum


Ben je een echte pizza liefhebber? Een pizza met mozzarella en basilicum is altijd goed.  Maak de pizza nog lekkerder met een zelfgemaakte pizzabodem. Binnen 20 minuten kan de pizza de oven in. Heerlijk vers, simpel en ook nog een super lekker. Serveer met wat verse basilicum en smullen maar! Bereidingstijd: 20 min | Baktijd: 20 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Koopmans
Koopmans

Wanneer je trek hebt in pizza kun je natuurlijk een pizza bestellen, maar zelf pizza maken is leuker en lekker. Kies zelf voor lekkere ingrediënten en stel zo je favoriete pizza samen. Welke pizza je ook wilt maken, het begint altijd met een lekkere pizzabodem. Dankzij de producten van Koopmans maak je zelf makkelijk en snel jouw favoriete pizza van eigen bodem, met verse ingrediënten. Inspiratie nodig? Bekijk dan deze heerlijke pizzarecepten.

Chocolade pizza Chocolade pizza
Pizza mini monsters Pizza mini monsters
Pizza met zalm, dille, rode ui en rucola Pizza met zalm, dille, rode ui...
Meer van Koopmans

Favoriet recept van

  • Wouter De Kamp
  • Koopmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.