Mini pizza's van Italiaans Pizzadeeg

Mini pizza's van Italiaans Pizzadeeg


Op zoek naar een lekker hapje om te serveren met de borrel? Maak dan gemakkelijk én snel deze heerlijke mini pizza's van Italiaans Pizzadeeg. Niet alleen leuk om te maken, maar nog lekker ook! Perfect om als borrelhap te serveren. Je kunt naar hartenlust variëren met vers ingrediënten die je zelf lekker vindt. Voor welke variant kies jij? Geniet ervan.
Bereidingstijd: 15 min | Baktijd: 18 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Koopmans
Koopmans

Wanneer je trek hebt in pizza kun je natuurlijk een pizza bestellen, maar zelf pizza maken is leuker en lekker. Kies zelf voor lekkere ingrediënten en stel zo je favoriete pizza samen. Welke pizza je ook wilt maken, het begint altijd met een lekkere pizzabodem. Dankzij de producten van Koopmans maak je zelf makkelijk en snel jouw favoriete pizza van eigen bodem, met verse ingrediënten. Inspiratie nodig? Bekijk dan deze heerlijke pizzarecepten.

Pizza Mozzarella met basilicum Pizza Mozzarella met basilicum
Chocolade pizza Chocolade pizza
Pizza mini monsters Pizza mini monsters
Meer van Koopmans

Favoriet recept van

  • Janny Heidstra
  • Anne Roerink
  • Koopmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.