Pruimen frangipane taart
Een pruimen frangipane taart, dat klinkt toch al fantastisch? De amandelmeel in de frangipane geeft het geheel zóveel smaak. Het maken van de pruimentaart is niet perse moeilijk, het kost alleen wel aardig wat tijd. Het deeg moet natuurlijk gemaakt worden, maar het zal ook moeten koelen, uitgerold en bekleed worden, blind gebakken worden en dan als laatst moet het geheel nog afgebakken wroden met de frangipane. Zorg dus wel dat je voldoende tijd hebt als je aan deze heerlijke pruimentaart begint. Maar.. deze taart is de tijd zeker waard!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |