Rode Curry met kipballetjes

Snelle basis groentesoep


De Thaise keuken kenmerkt zich door het gebruik van verse ingrediënten en specerijen. Vooral koriander, gember, limoen, rijst, pepers en kokosmelk worden veel gebruikt. Om zelf een curry te maken heb je vaak veel verschillende en onbekende producten nodig van de Toko. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Met de curry paste van Conimex zet je in een handomdraai deze heerlijke rode curry met kipballetjes, limoen en mango op tafel. De rode curry is spicy van smaak maar ook niet té pittig. Het zoete van de mango en frisse van limoen combineren hier perfect bij.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Richardvanesch
  • Wouter
  • Sylvia Willemsen
  • Foody redactie
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.