Rode pesto

Muffins met citroen en bramen


Krijg je bij het horen van het woord pesto ook meteen zin in een groot glas wijn en een plank vol lekkere borrelhapjes? Mooi. Ga dan zo snel mogelijk aan de slag met dit recept voor rode pesto.  Zongedroogde tomaatjes zijn de basis van rode pesto, die tomaatjes vervangen in principe de basilicum van de groene pesto. De rest van de ingrediënten -de basis- zijn in groene en rode pesto hetzelfde. Onzettend simpel om te maken en staat zo op tafel. En niet alleen heerlijk voor bij de borrel, maar ook perfect om te gebruiken als basis voor pastasaus. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.