Rode vegetarische curry met zoete aardappel

One Pot: Rode vegetarische curry met zoete aardappel


4 personen

Een heerlijke curry met zoete aardappel, worteltjes en kikkererwten. Dit klinkt al lekker, maar wat deze curry echt speciaal maakt is de toevoeging van, ja echt, pindakaas. Het geeft echt een heerlijke romige, volle smaak en past supergoed bij de zoete aardappel en zoetige wortels. Een beetje curry heeft natuurlijk ook de nodige pit. Deze ook, door de toevoeging van verse gember. En voor dat alles heb je maar één pan nodig. Serveer de curry met lekker wat naanbrood. Smullen! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Stefan Janssen
  • Annette Flamma
  • Saschasamp
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Joyce Van Wilsem-Schiferli
  • Sjors van Tongeren
  • Martinathomas69
  • Bart van der Helm
  • Dqcrob
  • Andrea van Dijk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.