Romige bloemkoolsoep met croutons

Bloemkool over? Perfect. Met deze bloemkool leftover maak je namelijk gemakkelijk deze heerlijk romige bloemkoolsoep. Met fijngesneden ui, knoflook en wat verse tijm als basis kan het bijna niet meer misgaan. Om de bloemkoolsoep extra romig te maken kook je de bloemkoolroosjes en aardappels gaar in melk en bouillon. En natuurlijk mag de verse geitenkaas niet ontbreken. Maak de soep af met een topping van croutons en ontbijtspek. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |