Romige bloemkoolsoep met croutons

Fresh & Easy: Romige bloemkoolsoep met croutons


4 personen

Bloemkool over? Perfect. Met deze bloemkool leftover maak je namelijk gemakkelijk deze heerlijk romige bloemkoolsoep. Met fijngesneden ui, knoflook en wat verse tijm als basis kan het bijna niet meer misgaan. Om de bloemkoolsoep extra romig te maken kook je de bloemkoolroosjes en aardappels gaar in melk en bouillon.  En natuurlijk mag de verse geitenkaas niet ontbreken. Maak de soep af met een topping van croutons en ontbijtspek. Smullen! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Martinathomas69
  • Foody redactie
Romige bloemkoolsoep
 12
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Indiaase bloemkoolsoep
 11
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Bloemkoolsoep
 3
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Bloemkoolsoep
 14
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.