Romige gnocchi met spekjes en erwten
Kun je niet kiezen tussen een lekkere aardappelen of pasta? Ga dan voor deze heerlijk romige gnocchi met spekjes en erwten. Gnocchi zijn kleine dumplings van aardappel en bloem die je een paar minuten in water laat gaar koken. Het lijkt op pasta, maar is gemaakt van aardappelen. Super lekker en nog simpel om te bereiden ook. Met deze wintsters gnocchi met roomsaus zet je snel een lekkere maaltijd op tafel. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |