Satestokjes met pindasaus
Op zoek naar een simpel gerechtje waar je bijna geen werk aan hebt? Het bereiden van dit gemarineerde varkensvlees aan spiesjes met zelfgemaakte pindasaus naar Indonesisch recept kost maar 20 minuutjes van je tijd. Zet het vlees 's ochtends in de marinade en als je 's avonds thuis komt van je werk hoef je de spiesjes alleen nog maar even bruin te bakken. Eet er lekker wat rijst, wokgroente en kroepoek bij en je hebt een prima avondmaaltijd!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |