Sloffentaart voor Pasen

Pasen sloffentaart


12 personen

Deze sloffentaart maakte ik speciaal voor pasen. De sloffenbodem maak je volgens dit recept. Het recept gaat uit van 2 sloffen, genoeg dus voor het hele paasweekend. Is dat teveel van het goede, dan halveer je alle ingredienten. Als topping gebruik ik mascarponeroom, maar het kan ook met banketbakkersroom of Zwitsere room. Afwerken met paaseitjes en vers fruit. Heerlijk!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Chocolade-hazelnoot bananenbrood Chocolade hazelnoot bananenbrood
Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Meer van Laura's Bakery
Monchou sloffentaart
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Kokos-wortelcake
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Lemon curd pavlova
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.