Spaanse gazpacho

Spaanse gazpacho


4 personen

Met warm weer is het heerlijk om deze koude tomatensoep, ofwel Spaanse Gazpacho te serveren als voorgerechtje. Gazpacho wordt meestal gemaakt met tomaat, maar kun je ook prima maken van paprika of komkommer en avocado. Je maakt het onwijs gemakkelijk en is perfect om te serveren wanneer je gasten krijgt. Voeg voor de garnering een extra scheutje olijfolie toe, top af met wat gehakte peterselie en genieten maar.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Candida Wozniak
  • Christianne van Kessel
Bieten gazpacho met venkel
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Gazpacho
 2
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Aardbeien gazpacho en even naar Jordanie!
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Tomaten/paprika Gazpacho
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.