Spaanse tortilla met aardappel
Spaanse tortilla's zijn een soort frittata's op basis van ei, maar dan met aardappel erin. Je kunt ze zowel koud als warm eten. Deze tortilla is vrij heavy, dus je hebt aan een klein stukje wel genoeg. Je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten die je in de tortilla verwerkt. Doe er bijvoorbeeld nog wat chorizo doorheen of voeg wat extra groente toe. Kies wat je zelf lekker vind! Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |