Stamppotje met rucola, spekjes en geitenkaas

Foody Redactie


Als de winter voorbij is, zijn de stamppotjes ook voorbij zou je denken. Maar dit stamppotje met rucola kan echt nog prima in de lente. Lekker met spekjes, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes, knoflook en pijnboompitjes. Stamp alle ingrediënten door elkaar en het opscheppen kan beginnen. Super simpel én super lekker! Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Nicolette Van Der Bie-Kool
  • Tania van Huik
  • Louise Van Der Kelen
  • Anouk van Zoonen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.