Supersnelle turfpizza

Foody Redactie


Hier het recept voor een supersnelle en superlekkere pizza! Heerlijk als lunch, als snack wanneer je bijvoorbeeld visite krijgt of als snelle maaltijd. De deegbodem is een tortilla. Simpeler kan haast niet. Deze variant is naast geraspte kaas, bosuitjes en tomaten ook belegd met ham, chorizo en knoflookolie. Natuurlijk geld dat je met de topping eindeloos kunt variëren. Denk bijvoorbeeld aan geitenkaas, salami, stukjes gerookte kip, rucola of artisjokhartjes. Maak 'm zo lekker als je zelf wilt. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Paul Schuiling
  • Tania van Huik
  • Louise Van Der Kelen
  • Maike Diepstraten
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.