Tapas Gehaktballetjes in tomatensaus

Tapas Gehaktballetjes in tomatensaus


4 personen

Als je wel eens tapas hebt gegeten in een tapasrestaurant, dan ben je misschien wel bekend met bondiga's. Dit zijn heerlijk kruidige gehaktballetjes in een lekkere tomatensaus. Deze Spaanse gehaktballetjes zijn gelukkig niet moeilijk te maken en zijn een heerlijke snack voor 's avonds bij de televisie of als hapje op een feestje. Je brengt ze op smaak met komijn, chilivlokken, knoflook en ui. Zo simpel is het! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Judith van Wolven
  • Ingrid Koopman
  • Chantall van Holten
  • Emile
  • Sylvia Ophof-Klaster
  • Sandra Beijdorff
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.