Tapas Gehaktballetjes in tomatensaus
Als je wel eens tapas hebt gegeten in een tapasrestaurant, dan ben je misschien wel bekend met bondiga's. Dit zijn heerlijk kruidige gehaktballetjes in een lekkere tomatensaus. Deze Spaanse gehaktballetjes zijn gelukkig niet moeilijk te maken en zijn een heerlijke snack voor 's avonds bij de televisie of als hapje op een feestje. Je brengt ze op smaak met komijn, chilivlokken, knoflook en ui. Zo simpel is het!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |