Thaise rode curry met kip en rijst

Thaise rode curry met kip en rijst


Deze Thaise rode curry met kip en rijst is ongelooflijk lekker en onwijs gemakkelijk te maken met de Thaise Rode Curry Paste van Conimex. Deze Thaise Rode Curry Paste is bereid met authentieke specerijen zoals Kaffir limoenblad, gember, rode peper en citroengras. In combinatie met toegevoegde verse kruiden is het een erg smakelijk gerecht geworden. En dit heerlijke gerecht staat met 30 minuten op tafel. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Kookhoekjevanxfaatje

Mijn naam is Fatima en zoals je misschien al kunt raden ben ik dol op koken, bakken en natuurlijk lekker eten! Op mijn blog vind je diverse recepten met zo nu en dan een gekke twist vanuit mijn kant en het leuke is dat de recepten altijd makkelijk te volgen zijn en natuurlijk erg lekker smaken! Mij kun je altijd wel vinden in de keuken waar ik mij bezig houd met verschillende hoofdgerechten tot talloze hartige hapjes en zoete baksels.

Favoriet recept van

  • Wibbe van der Terp
  • Sylvia Willemsen
  • Marianbliek
  • Doro
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.