Vegetarische curry met paneer

Paneer, ook wel panir, is een kaassoort die in India veel wordt gebruikt. Deze kaas smelt niet, is hoog in eiwit en subtiel van smaak. Eigenlijk een perfecte vleesvervanger! Het neemt heel goed smaak op dus je kunt de paneer vooraf al lekker kruiden net als in dit recept. De paneer wordt gebruikt om een lekkere Indiase tikka massala mee te maken. Een vegetarische curry met veel eiwitten, staat dit ook bij jou op tafel vanavond?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.
![]() |
Zalm met mangosalsa |
![]() |
Zomerse smoothie met banaan, a... |
![]() |
Ceasar salade met een twist |