Groene curry met kabeljauw, snijbonen en zelfgemaakt naanbrood
Heb je zin in echt Aziatisch eten, maar geen zin om daar lang voor in de keuken te staan? Dan zit je met dit recept zeker goed. De Thaise Groene Curry Paste die wordt gebruikt, smaakt namelijk alsf je écht in Thailand bent. En daarmee maak je een heerijke groene curry met kabeljauw, snijbonen, zelfgemaakt naanbrood en kokosrijst. Makkelijk en snel om te maken, voedzaam én lekker!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog inspireer ik jou (en heel veel anderen) iedere avond met mijn simpele avondeten. Enjoy!
Meer informatie
![]() |
Kip Kerrie met Oosterse kipkru... |
![]() |
Tosti met gegrilde kip, kaas,... |
![]() |
Stevige pannenkoekjes met geba... |