Zalm met mangosalsa

Zalm met mangosalsa


Een heerlijk zomers, licht en fris recept; Zalm met mangosalsa. Lekker en snel klaar!  Je maakt eerst een marinade van de knoflook, gember, rode peper, limoen en wat olijfolie. Deze strijk je over de zalm, die je in een ovenschaal in de oven zet en in 15 tot 20 minuten laat garen. Vervolgens kook je de peultjes in 4 minuutjes en snijd je de mango’s, avocado’s en paprika in blokjes. Schep dit door elkaar met het sap van een halve limoen en wat koriander. Dan nog even de rijst koken en daarna alles op een bord uitserveren.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Ceasar salade met een twist Ceasar salade met een twist
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
  • Karolien Maes
  • Kelly van den Muijsenberg
  • Nabil Att
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.