Vegetarische paté

Foody Redactie


Ben je toe aan wat variatie wat betreft broodbeleg? Kaas, pindakaas, nutella, hagelslag, hummus etc. het is allemaal lekker. Maar iets compleet anders kan nooit kwaad toch? Deze vegetarische paté van walnoot, zongedroogde tomaatjes en salie is heerlijk. En nog gemakkelijk om te maken ook nog. Perfect voor op brood, of om te serveren bij de borrel. Enjoy! 
Let op: laat de walnoten van tevoren 6-8 uur of een nacht weken in koud water

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Kim Van Der Linden
  • Wouw52
  • Fabienne Kasbergen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.