Vegetarische witlofstamppot met appel en rozijnen

Foody Redactie


Stamppot is altijd een goed idee! Zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot of een andijviestamppot, het is allemaal heerlijk. Maar wel een beetje standaard. Deze vegetarische witlofstamppot met appel, rozijnen en geitenkaas is een prima alternatief. Ontzettend lekker, maar net weer even anders dan anders. En gemakkelijk om te maken. Zeker het proberen waard. Tip: houd je niet zo van geitenkaas? Gebruik een zachte neutrale geitenkaas of vervang dit door bijvoorbeeld feta.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.