Vis met paprika-kaassaus, regenboogsalade en krieltjes
Wist je dat de AVG-maaltijd, oftewel de Aardappel-Vlees-Groente-maaltijd, nog steeds de meest geliefde maaltijd is onder de Nederlandse bevolking? Helemaal niets mis mee natuurlijk, maar af en toe kan een beetje variatie natuurlijk ook geen kwaad. Kies er daarom eens niet voor om het stukje vis te serveren met gekookte aardappeltjes en worteltjes. Serveer de vis deze keer met een heerlijke paprika-kaassaus, gebakken krieltjes en een frisse regenboogsalade van o.a. mango, komkommer en rode kool. Ziet er goed uit toch? Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Via smaakmakers zoals jus, sauzen en bouillon biedt MAGGI een breed assortiment producten die je kunnen helpen ten aanzien van gerechtinspiratie en bereidingsgemak. Hierbij focust MAGGI zich op de alledaagse maaltijd. Een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI.
Meer informatiePlaatpizza met asperges en ger... | |
Zomerse paprika-tomaat-broodsa... | |
Kipnuggets met regenboog groen... |