Witlof met bietjes en peer uit de oven

Foody Redactie


Koken met restjes hoeft niet altijd goed uit te pakken, maar dit gerechtje is echt top! Een heerlijke combinatie van rode bietjes, witlof, peer, rozemarijn, geitenkaas en pijnboompitjes. De combinatie van smaken en structuren is super en daarnaast is het ook nog eens onwijs gemakkelijk om te maken. Serveer met wat (gebakken) aardappeltjes en een lekker stukje vlees en smullen maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Ciska Brantz Bierens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.