Wraps met tomatensaus, paprika en kaas van de barbecue

Foody Redactie


Met het mooie zomerse weer gaat de barbecue bij steeds meer mensen aan. En al dat vlees en/of vis wat erop gaat is natuurlijk heerlijk, maar iets van variatie kan natuurlijk geen kwaad. Deze wraps met tomatensaus, parika en kaas van de barbecue, is een welkome afwisseling. Het fijne is ook dat je er lekker wat groente in kwijt kunt. Qua vulling kun je het zo gek maken als je wilt. Deze simpele versie is al lekker, maar laat gerust je fantasie vooral de vrije loop. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.