Zalmtartaar met rucola olie (paleo)

Foody Redactie


Een klassieker van een gerecht: tartaar van zalm met rucola olie. Lekker als voorgerecht tijdens een diner of als lunch. Dit gerecht kan ook gemaakt worden met creme fraiche maar om het eens paleo-proof te maken is daar rucola olie voor in de plaats gekomen. Het bittere van de rucola combineert super lekker met het romige van de zalm, minstens net zo lekker dus als je het ons vraagt. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Domini Paardekooper
  • Yvonne Meulenbroeks
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.