Zalmtartaar met rucola olie (paleo)

Voorgerecht: Zalmtartaar met rucola olie (paleo)


8 personen

Een klassieker van een gerecht: tartaar van zalm met rucola olie. Lekker als voorgerecht tijdens een diner of als lunch. Dit gerecht kan ook gemaakt worden met creme fraiche maar om het eens paleo-proof te maken is daar rucola olie voor in de plaats gekomen. Het bittere van de rucola combineert super lekker met het romige van de zalm, minstens net zo lekker dus als je het ons vraagt. 

 

Favoriet recept van

  • Domini Paardekooper
  • Yvonne Meulenbroeks
Zalmtartaar met rucola pesto
 8
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Zalmtartaar met komkommer
 6
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Heerlijk simpel kerst voorgerecht: zalm tartaar
 16
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.