Zelfgemaakte mini frikandelbroodjes

Mini frikandelbroodjes


Ben jij gek op frikadelbroodjes of heb je kids die deze niet kunnen weerstaan? Dan zouden wij zeggen, maak deze eens zelf! Stelt eigenlijk zo weinig voor, dat er geen reden is het niet te doen. ;-). Je hebt daarnaast ook niet veel nodig: met bladerdeeg, frikandellen, curry en een losgeklopt eitje ben je er eigenlijk al. Kleine tip: verse bladerdeeg maakt deze frikandelbroodjes nóg lekkerder. Bladerdeeg uit de vriezer kan natuurlijk ook, maar de verse variant heeft onze voorkeur. Zin in een homemade mini frikandelbroodje? Bekijk snel het hele recept en maak jouw eigen mini frikandelbroodjes! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Smitr76
  • Sylvia Willemsen
  • Denise Oostindiën Barten
  • Weetikechtniet
  • Mary Vds
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.