Bietenbroodjes met appelstroop en kaas
Deze bietenbroodjes met appelstroop en kaas zijn heerlijk als lunch. Je bent er zo mee klaar en als je een leftover bietje gebruikt, ben je ook nog eens onwijs duurzaam bezig. Snijd de biet en de geschilde appel in kleine reepjes, meng ze in een kom met witte balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Rooster ondertussen de sneetjes stokbrood in een grillpan. Besmeer ze daarna met een laagje appelstroop, een flinke lepel van het bieten-appelmengsel, even bestrooien met kaas en klaar is je healty lunch!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |