Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine

Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine
Vrijdag 6 augustus 2021

Het is zomer! En dat vraagt om een lekker zonnig drankje. Ondanks dat het niet elke dag picknick- of strandweer is in Nelderland ;-). Ons favoriete zomerdrankje is een goede rosé wijn. Een koud glaasje rosé met frisse, fruitige tonen en het liefst een zonnetje erbij. We zijn altijd op zoek naar de allerlekkerste rosé wijnen en onlangs ontdekten wij onze nieuwe favoriet: Born Rosé Barcelona

 

DSC04981

 

Life is too short to drink bad wine, zeggen zij zelf. En wij kunnen het daar niet meer mee eens zijn. Born Rosé bracht in 2019 haar eerste rosé wijn op de markt. Een laid-back rosé van deze tijd, zonder teveel poespas maar gemaakt van biologische druiven geinspireerd door de stad en lifestyle van Barcelona. Een top kwaliteit wijn die gemakkelijk te drinken is, lekker fris en niet te zwaar. Klinkt ons als muziek in onze oren! Maar naast de reguliere rosé wijn, heeft Born Rosé ook een heerlijke biologische brut voor wanneer je juist zin hebt in een bubbeltje. 

 

Naast de kwaliteit van de wijn, zijn de flessen alleen al een feestje voor het oog. Simpel maar fashionable als je het ons vraagt. En het leuke is, de wijn en brut zijn ook verkrijgbaar in handige blikjes! Ideaal voor een gezellige picknick of om mee te nemen naar het strand. 

 

DSC04965

 

We kunnen hier nog veel langer over vertellen, maar proeven lijkt ons een veel beter idee! Neem eens een kijkje bij , de flessen en blikjes zijn namelijk heel gemakkelijk online te bestellen. We zijn heel benieuwd wat jij ervan vindt! 

 

 

 

 

 Foto's gemaakt door Marigoldtwelve

 
Foody.nl
Foody redactie
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.