Aardappel-preisoep met coquilles
Culinair eten hoeft niet altijd complex te zijn. Dat bewijst deze aardappel-preisoep met coquilles maar weer. Het is een heerlijke soep en daarnaast super makkelijk te bereiden.
De aardappel-preisoep en de peterselieolie kun je gemakkelijk een de dag van tevoren al klaarmaken en bewaren in de koelkast. Vlak voordat je het opdient warm je de soep op en bak je de coquilles. Makkelijk toch?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |