Aardbeientaart met meringue

Foody Redactie


Een taart met meringue en fruit. Dat klinkt goed toch? Het klinkt niet alleen goed, maar deze aardbeientaart met meringue smaakt ook nog eens superlekker. Nu kun je natuurlijk zelf meringue maken door eiwit op te kloppen, maar je kunt er ook super gemakkelijk Dr. Oetker Mix voor Meringue voor gebruiken. Je mixt het goed door met wat water en voor je het weet heb je een perfecte lichtzoete schuimige meringue voor op de taart. Ideaal toch? Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Dr. Oetker
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.