Abrikozen bladerdeeg gebakjes

Muffins met citroen en bramen


Deze abrikozen bladerdeeg gebakjes zijn niet alleen snel en simpel te maken, maar ook nog eens ontzettend lekker. De banketbakkersroom kun je al een paar dagen van tevoren maken. Vlak voor het serveren zelf hoef je dan alleen nog maar de onderdelen samen te voegen en je bladerdeegtaartjes af te bakken. Smullen! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.