Andijviestamppot met appeltjes en chorizo

Foody Redactie


Stamppot, yum! Makkelijk, snel klaar en eigenlijk altijd lekker. Vaak wordt een stamppot met  rookworst en/of uitgebakken spekjes gegeten, maar wat variatie kan geen kwaad toch? Deze andijviestamppot met appeltjes en chorizo is ook een topper. En onwijs gemakkelijk en snel om te maken. Dit omdat de andijvie er rauw doorheen gaat. Het is net even wat lichter dan de standaard versie met rookworst. En die knapperige chorizo erin is echt heerlijk. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Paul Schuiling
  • Dennis de Wit
  • Doro
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.