Appel speculaas cake

Muffins met citroen en bramen


Deze heerlijke appel-speculaas cake past helemaal in de trend om meer plantaardig en glutenvrij te eten. Door plantaardige boter te gebruiken, het zelfrijzend bakmeel eventueel te vervangen voor glutenvrij meel en de cake te serveren met Alpro Op te Kloppen, is deze cake super bij de tijd. Alpro Op te Kloppen is een heerlijke plantaardige variatie op slagroom, speciaal bedoeld voor toetjes, cakes en taarten. Het geeft een smakelijke, luchtige finishing touch aan deze heerlijke appels speculaas cake. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alpro
  • Jacky
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.