Appelkoeken van havermout

It’s all about the balance! Na de zomervakantie is het heerlijk om lekker vers en licht te eten. Met dit recept maak je gezonde appelkoeken waar je je absoluut niet schuldig over hoeft te voelen als je die eet. Ze zijn namelijk suikervrij! De koeken blijven wat zacht, dus qua structuur lijkt het meer op cake. Erg lekker als gezond tussendoortje. Tip: bewaar ze in de koelkast. Dan kun je ze nog drie dagen bewaren.
Los van de oventijd van 50 minuten ben je er in een kwartiertje mee klaar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |