Asperges met ham en aspergesaus
Ingrediënten
- 200 gr verse witte asperges
- 3 plakjes parmaham
- 1/2 zakje aardappelpuree uit een pakje
- 30 gr rucola
- 3 cherrytomaatjes
- 100 gr kipfilet
- 1 pakje MAGGI Saus voor Asperges
Asperges zijn ontzettend veelzijdig. Zo zijn ze heerlijk in een salade, om te grillen, door een smoothie te verwerken of om een soepje van te maken. Maar ook gekookt, geserveerd met ham, ei en Hollandaisesaus zijn ze heerlijk! Maar ook in dit 'klassieke' aspergegerecht met een twist. Het gekookte ei is weggelaten, de asperges worden geserveerd met parmaham en aardappelpuree in plaats van gebakken aardappeltjes, én er zit een lekkere salade bij met gegrilde kip. Simpel, snel, ontzettend lekker en net weer even anders dan anders. Enjoy!


Via smaakmakers zoals jus, sauzen en bouillon biedt MAGGI een breed assortiment producten die je kunnen helpen ten aanzien van gerechtinspiratie en bereidingsgemak. Hierbij focust MAGGI zich op de alledaagse maaltijd. Een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI.
Meer informatie
![]() |
Plaatpizza met asperges en ger... |
![]() |
Zomerse paprika-tomaat-broodsa... |
![]() |
Kipnuggets met regenboog groen... |