Asperges met ham en aspergesaus
Asperges zijn ontzettend veelzijdig. Zo zijn ze heerlijk in een salade, om te grillen, door een smoothie te verwerken of om een soepje van te maken. Maar ook gekookt, geserveerd met ham, ei en Hollandaisesaus zijn ze heerlijk! Maar ook in dit 'klassieke' aspergegerecht met een twist. Het gekookte ei is weggelaten, de asperges worden geserveerd met parmaham en aardappelpuree in plaats van gebakken aardappeltjes, én er zit een lekkere salade bij met gegrilde kip. Simpel, snel, ontzettend lekker en net weer even anders dan anders. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Via smaakmakers zoals jus, sauzen en bouillon biedt MAGGI een breed assortiment producten die je kunnen helpen ten aanzien van gerechtinspiratie en bereidingsgemak. Hierbij focust MAGGI zich op de alledaagse maaltijd. Een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI.
Meer informatiePlaatpizza met asperges en ger... | |
Zomerse paprika-tomaat-broodsa... | |
Kipnuggets met regenboog groen... |