Bananenbrood met peer en kardemom
Fan van bananenbrood? Bananenbrood is natuurlijk heerlijk, maar wat variatie zo af en toe kan natuurlijk nooit kwaad. Dit bananenbrood met peer en kardemom is zeker een aanrader. De stukjes peer maken het brood wat frisser, en de kardemom zorgt voor heerlijke warme, kruidige smaak. Klinkt goed toch? Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 60 min
Dit recept is afkomstig uit het Bananabread boek van Christelle Huet-Gomez
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |