Basisrecept vanillecake

Muffins met citroen en bramen


Altijd al willen weten hoe je een simpele en toch heerlijke vanillecake bakt? Dan zit je met dit basisrecept zeker goed! Met dit basisrecept kun je vele verschillende soorten cakes maken. Voeg bijvoorbeeld wat cacao toe aan het beslag voor een heerlijke chocoladecake, wat appel en kaneel voor een lekkere appel-kaneel cake, of wat vers fruit voor een vruchtencake. Super om mee te varieren dus. Maar... ook zonder al deze toevoegingen is de vanillecake heerlijk. Tip: Met dit beslag kun je ook 12 cupcakes bakken. Ideaal toch?

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wwemama Jansen
  • Alleblasmaaike
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.