BBQ Rub zelf maken

BBQ Rub zelf maken


De zomer is natuurlijk het barbecueseizoen en daarbij hoort een goede bbq rub. Een heerlijke kruidenmix die enorm veel smaak geeft aan het vlees dat je op de barbecue bereidt. Natuurlijk kun je de bbq ook prima gebruiken voor de gerechten die je in de pan of oven bereidt. Met deze kruidenmix oftewel BBQ rub heb je meteen die heerlijke barbecue vibe en smaak te pakken! Een beetje zoet met een kleine kick, dat is waar wij voor gaan. Er zijn véél verschillende rubs te vinden online, je kunt hier ook eindeloos mee varieren. Wij delen vandaag onze favoriete bbq rub met jou, hopelijk valt hij bij jou in de smaak!

 

Wil jij jouw bbq rub ook zelf maken? Volg dan het recept hieronder voor dé smaakmaker van jouw gerecht. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.