Bloemkool uit de oven met tijm, Parmezaan en aardappeltjes

Bloemkool uit de oven met tijm, Parmezaan en aardappeltjes


4 personen

Bloemkool uit de oven met tijm, Parmezaan en aardappeltjes. Ontzettend lekker en ideaal om te maken als je niet zoveel tijd hebt om te koken, maar wel lekker vers wilt eten. Deze ovenschotel kun je eventueel ook perfect voorbereiden. Zet de schaal de avond van te voren of ’s ochtend klaar en schuif hem voor je gaat eten de oven in. Makkelijker kan niet. 
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Mo
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.