Bloemkool uit de oven met tijm, Parmezaan en aardappeltjes
Bloemkool uit de oven met tijm, Parmezaan en aardappeltjes. Ontzettend lekker en ideaal om te maken als je niet zoveel tijd hebt om te koken, maar wel lekker vers wilt eten. Deze ovenschotel kun je eventueel ook perfect voorbereiden. Zet de schaal de avond van te voren of ’s ochtend klaar en schuif hem voor je gaat eten de oven in. Makkelijker kan niet.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |